Klaassen had het moeilijk: "Hij was echt aan het harken"

11 juli 2015, 16:14

Voor Davy Klaassen waren de eerste weken in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van Ajax behoorlijk zwaar. De aanvoerder, die aan het einde van het afgelopen seizoen kampte met een buikspierblessure, moest behoorlijk aan de bak in de eerste periode van de voorbereiding. Dat zegt trainer Frank de Boer op de clubsite van Ajax.

Vrijdag tegen het Griekse Panathinaikos (2-0 winst) liet Klaassen zich weer positief zien.  "Hij was vorige week echt aan het harken", blikt coach De Boer terug op de eerste weken. "Maar maandag kwam hij voor de training op de Toekomst en je zag aan alles dat hij er weer stond."

Klaassen was na zijn vakantie iets te zwaar teruggekeerd bij zijn club. "Hij zat net iets boven de limiet", liet De Boer eerder al weten. "Maar hij mocht door zijn buikspierblessure ook 4 weken helemaal niks doen. Niet eens cardio. Hij heeft het nu ook wat zwaarder, maar hij begint ook echt vanaf nul. Hij heeft namelijk de laatste twee competitiewedstrijden van afgelopen seizoen ook niet gespeeld, omdat we toen zeker waren van de tweede plaats en wij wisten dat Davy geopereerd moest worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen