Ook Modric verlengt zijn contract bij Real Madrid

18 oktober 2016, 12:55   Bijgewerkt: 18 oktober 2016, 14:01

Real Madrid heeft het contract van Luka Modric opengebroken. De nieuwe verbintenis van de Kroaat loopt tot de zomer van 2020, zo laat De Koninklijke weten op haar website. Het oude contract de middenvelder liep tot medio 2018. Woensdag zal hij zijn nieuwe contract verder toelichten in een persconferentie.

Het moment dat het nieuws naar buiten komt, kan gezien worden als een mooie steunbetuiging aan Modric. Hij is namelijk herstellende van een knieblessure. Verwacht wordt dat hij eind deze maand zijn opwachting weer kan maken voor de Champions League-houder.

Real Madrid nam Modric in 2012 over van Tottenham Hotspur voor een bedrag van dertig miljoen euro. Sindsdien won de club twee keer de Champions League en de Europese Supercup en ook werd de Spaanse beker een keer in de wacht gesleept.

Modric tekent bij een week nadat de club al het contract van Toni Kroos verlengde. De middenvelder tekende een contract tot de zomer van 2022 en met een jaarsalaris van twintig miljoen euro werd hij en passant de best betaalde Duitse voetballer. De technische middenvelders vormen samen al jaren het kloppende hart van de ploeg uit de Spaanse hoofdstad. 

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen