Kamp-Robben praat ook met Bayern over looptijd contract

1 december 2016, 11:33

Nu Franck Ribéry zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw contract bij Bayern München, zijn alle ogen gericht op Arjen Robben. De aanvoerder van het Nederlands elftal wacht vooralsnog met het verlengen van zijn contract bij de Duitse topclub. Zijn vader en adviseur Hans Robben gaat in op de situatie rond de flankenflitser.

"We zijn nog steeds in gesprek", geeft Hans Robben aan in gesprek met Kicker. Het gaat niet alleen over het vraagstuk of Robben bij gaat tekenen, maar ook over de looptijd van een nieuw contract. "Ja, daar zijn we ook over aan het praten."

Ribéry tekende afgelopen weekend voor slechts één seizoen bij. "Dat interesseert me niet", zegt Hans Robben hierover. "Ik ben alleen geïnteresseerd in Arjen." Mogelijk denkt Bayern aan een soort prestatiecontract, waarbij Robben een bepaald aantal wedstrijden moet spelen om een clausule voor een langer contract te activeren. Dit heeft Klaas-Jan Huntelaar ook bij Schalke 04.

Aan de kwaliteiten van Robben zal het niet liggen. Eerder aan zijn blessuregevoeligheid, aangezien hij sinds maart 2015 geen serie van tien duels meer heeft gemaakt in de Bundesliga. "Als Arjen fit is, kan hij nog steeds het verschil maken. Want wij weten allemaal wat hij kan", aldus vader Hans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen