Bosz hoopt op nieuw contract Schöne: "Zou geweldig zijn"

9 januari 2017, 13:20

Ajax en Lasse Schöne schuiven in de komende periode om de tafel om te praten over een langere samenwerking, zo werd afgelopen week bekend. De Deense middenvelder werd dit seizoen door trainer Peter Bosz geposteerd op de positie van controleur en presteert verrassend goed in deze nieuwe rol. Bosz hoopt dan ook dat er snel een nieuwe overeenkomst wordt bereikt.

"We hebben iedere dag contact met elkaar en ik ben duidelijk geweest naar Marc Overmars (directeur spelerszaken, red.)", zegt Bosz bij Ajax TV over de situatie rond Schöne. "Lasse doet het uitstekend, staat op een belangrijke en moeilijke positie. Ik zou het geweldig vinden als hij erbij blijft, omdat hij het gewoon heel erg goed doet", stelt de keuzeheer van de Amsterdammers.

Bosz hoopt op een nieuwe vleugelaanvaller bij Ajax, maar vindt wel dat de selectie verder in balans is. "We zitten wel dun in de vleugelspitsen, omdat Bertrand Traoré momenteel weg is en Vaclav Cerny geblesseerd is. Maar ik vind dat we een uitstekende selectie met goede voetballers hebben en dat we de tweede seizoenhelft prima met deze groep in kunnen gaan. Goede voetballers wil je er altijd nog wel bij hebben, maar ik ben in ieder geval ook tevreden met deze selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen