Van Aanholt staat voor transfer binnen Premier League

24 januari 2017, 07:58

Patrick van Aanholt is wederom bezig aan een uitstekend seizoen bij Sunderland, dat momenteel de rode lantaarn in handen heeft in de Premier League. De Nederlandse linksachter lijkt het zinkende schip te verlaten: hij staat voor een overstap naar een directe concurrent. Hij lijkt snel naar Crystal Palace, dat slechts één puntje meer heeft dan Sunderland, te verhuizen.

Diverse Engelse media, waaronder The Guardian, melden dat Van Aanholt voor een bedrag van bijna 14 miljoen euro naar de degradatieconcurrent overstapt. Sunderland kan flink wat winst op de linksback maken, omdat hij in de zomer van 2014 voor ongeveer 2 miljoen euro naar het Stadium of Light kwam. Een eerste bod van ruim 8 miljoen euro op Van Aanholt zou Sunderland overigens al afgewezen hebben.

Bij Sunderland kan Van Aanholt herenigd worden met Sam Allardyce, die vorig seizoen zijn manager was bij Sunderland maar na de soap waarin hij verwikkeld was als Engeland-bondscoach naar Crystal Palace ging. Van Aanholt kan de tweede winteraankoop worden van Allardyce, na de komst van Jeffrey Schlupp (Leicester City). The Black Cats willen ook werk maken van de komst van Carl Jenkinson van Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen