Dolberg vindt interesse vreemd: "Blijf nog jaren bij Ajax"

29 januari 2017, 12:58

Kasper Dolberg is bezig aan zijn eerste seizoen bij de A-selectie van Ajax, maar kan desondanks rekenen op de interesse van diverse buitenlandse clubs. Zelf vindt hij de vele interesse vreemd en denkt hij ook nog lang niet na over een vertrek uit Amsterdam.

Toen Dolberg overkwam van Silkeborg was hij nog vleugelaanvaller, maar bij Ajax is hij inmiddels omgevormd tot een rasechte spits. "Ik wist niet hoe ik het zou gaan doen als spits toen ik hier kwam. Een Ajax-spits moet namelijk in staat zijn om alles te kunnen", zegt de Deen in een interview met het Noorse krant VG. "Ik ervaar het nog steeds allemaal als onrealistisch. Dat zo veel mensen voor je juichen is niet te bevatten. Het geeft mij wel extra motivatie."

Door zijn goede ontwikkeling waren er al diverse geruchten over interesse van grote clubs. "Het is moeilijk om daar iets over te zeggen omdat ik niet weet of die interesse echt is. Ik vind het wel vreemd. Wat voor mij bepalend is bij het kiezen van een nieuwe club? Daar denk ik eerlijk gezegd niet over na", reageert Dolberg, die goed nieuws heeft voor de fans van Ajax. "Ik zie mezelf nog jaren bij Ajax spelen en heb niet de behoefte om over andere clubs na te denken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen