Jeugdproduct Lingard verlengt contract bij Man United

6 april 2017, 19:35

Jesse Lingard en Manchester United hebben het vertrouwen in elkaar verzilverd met een nieuwe verbintenis. De 24-jarige vleugelaanvaller heeft donderdag zijn krabbel gezet onder een contract tot de zomer van 2021. Bovendien heeft het meerjarige contract een optie op een extra jaar.

De Engelse aanvaller is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en maakte in het seizoen 2014/2015 zijn debuut in de hoofdmacht, waarvoor hij tot dusver zeventig wedstrijden speelde. Hij was daarin goed voor elf doelpunten. "Manchester United vormt een groot deel van mij leven", zegt Lingard. "Ik speel als sinds ik zeven jaar ben bij deze club en voel elke keer de trots als ik het shirt aan mag trekken. Ik wil meer prijzen winnen met deze club en onze geweldige trainer."

Die coach, José Mourinho, is verheugd met het aanblijven van de aanvaller. "Hij heeft de juiste intelligentie in het spel en beschikt over energie en techniek. Hij heeft een geweldige toekomst voor zich. Bovendien is Jesse een gewaardeerd lid van de selectie, dus ik ben blij dat hij bij de club blijft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen