Pogba duidelijk: "Wil niet afgerekend worden op transfersom"

12 april 2017, 21:57

Het is inmiddels april en dus is het bijna tijd om de balans over dit seizoen op te maken. Dat doet Paul Pogba ook. De topaankoop van Manchester United stelt dat hij zich uitstekend op zijn plaats voelt in Engeland, maar dat hij niet wil worden afgerekend op zijn transfersom.

Pogba schoof woensdag aan bij de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Anderlecht en werd daar gevraagd naar zijn vorm. "Ik voel me prima, om eerlijk te zijn", zei Pogba. "Ik heb met de club al twee prijzen gewonnen, maar natuurlijk is er nog ruimte voor verbetering. Ik maak me niet meer druk om mijn transfersom, omdat ik daar geen invloed op heb. Ik wil dus ook niet afgerekend worden op het bedrag. Het enige waar ik mee bezig ben is het spel op het veld."

De 24-jarige Fransman scoorde dit seizoen tot dusver pas vier Premier League-doelpunten. "Ik heb het gevoel dat mensen mij afrekenen op mijn goals. Ze willen dat ik veel scoor omdat ik voor veel geld gehaald ben, maar ik ben een middenvelder en hoef dus niet alleen te scoren. Het transferbedrag is iets anders dan presteren op het veld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen