Zaakwaarnemer Griezmann claimt interesse Man United

25 april 2017, 11:20

Als we de belangenbehartiger van Antoine Griezmann moeten geloven, dan heeft Manchester United serieuze interesse in de aanvaller van Atlético Madrid. Eric Olhats, de zaakwaarnemer en adviseur van de Franse international, stelt dat de club uit Manchester tot dusver het meest concreet is.

Olhats geeft tegenover Téléfoot aan dat Griezmann op veel belangstelling kan rekenen, maar dat er een enorme zak geld voor de Fransman neergelegd met worden. "Er bestaat een clausule van 100 miljoen euro, die onvermijdelijk is", aldus de zaakwaarnemer. "We denken na over het gewenste aanbod. Real Madrid en andere clubs zijn onderdeel van dit denkproces. Maar het is niet zo dat Antoine zijn huidige club koste wat het kost wil verlaten. Dat klopt niet."

Griezmann, die afgelopen zaterdag tegen Espanyol (1-0 winst) zijn honderdste competitiegoal voor Atlético maakte, is volgens Olhats een doelwit van Man United. "Ze hebben ons verteld over hun project en zijn de eerste partij die concrete interesse getoond heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen