'Rekik gaat vierjarig contract tekenen bij Hertha BSC'

16 juni 2017, 07:56

Karim Rekik vervolgt zijn carrière in de Duitse Bundesliga. De voormalige verdediger van PSV gaat vandaag (vrijdag) een vierjarige verbintenis tekenen bij Hertha BSC, melden Duitse en Nederlandse media, waaronder De Telegraaf en het Algemeen Dagblad.

Alleen een medische keuring staat een transfer van Olympique Marseille naar Hertha in de weg. Kicker zegt dat met de deal zo'n 2,2 miljoen euro is gemoeid. Dit bedrag kan door afgesproken bonussen verder oplopen tot maximaal vier miljoen. Bij Olympique Marseille heeft Rekik een contract tot medio 2019.

De transfer naar Berlijn zat er al een tijdje aan te komen voor Rekik, die bij Marseille op een dood spoor was beland. De 22-jarige verdediger wordt door Hertha gehaald als vervanger van John Anthony Brooks, die zijn carrière vervolgt bij VfL Wolfsburg.

Bij Hertha hoopt Rekik zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. In zijn eerste jaar in Frankrijk speelde hij nog regelmatig. Maar dit seizoen kwam Rekik met maar twaalf officiële wedstrijden amper in actie. Bij Hertha komt hij terecht bij de nummer zes van Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen