Eerste helft afgelopen, 1. FC Union Berlin 0, VfB Stuttgart 0.
    Overtreding van Juan Perea (VfB Stuttgart).
  • 45' +2
    Robin Knoche (1. FC Union Berlin) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +1
    Doelpoging van Tiago Tomás (VfB Stuttgart)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Wataru Endo.
  • 45'
    Doelpoging van Hiroki Ito (VfB Stuttgart)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tiago Tomás.
  • 45'
    Schot met rechts van Janik Haberer (1. FC Union Berlin) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Jérôme Roussillon.
  • 42'
    Schot met links van Tiago Tomás (VfB Stuttgart) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Wataru Endo met een steekpass.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sheraldo Becker (1. FC Union Berlin) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Kevin Behrens.
  • 39'
    Buitenspel VfB Stuttgart. Dan-Axel Zagadou met de pass, maar Juan Perea staat buitenspel.
  • 39'
    Schot met links van Hiroki Ito (VfB Stuttgart) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dan-Axel Zagadou.
  • 35'
    Overtreding van Wataru Endo (VfB Stuttgart).
  • 35'
    Kevin Behrens (1. FC Union Berlin) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
  • 34'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft 1. FC Union Berlin 0-0 VfB Stuttgart.