Live verslag M'gladbach - Bayern München

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 3, Bayern München 2.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Florian Neuhaus na een snelle counter.

DOELPUNT BAYERN MüNCHEN!

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 1, Bayern München 1.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Leon Goretzka (Bayern München) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Eric Choupo-Moting na een snelle counter.
  • 45'
    Overtreding van Hannes Wolf (Borussia Mönchengladbach).
  • 45'
    Ryan Gravenberch (Bayern München) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Overtreding van Serge Gnabry (Bayern München).
  • 42'
    Manu Koné (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Schot met rechts van Manu Koné (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ramy Bensebaïni.
  • 40'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Eric Choupo-Moting over de achterlijn.
  • 39'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via João Cancelo over de achterlijn.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Jonas Hofmann met een voorzet uit een corner.
  • 38'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Daley Blind over de achterlijn.
  • 38'
    Doelpoging van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lars Stindl.
  • 37'
    Schot met rechts van Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jonas Hofmann.
  • 36'
      Leon Goretzka (Bayern München) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Alassane Plea.