•
    Wedstrijd afgelopen, Manchester City 4, Southampton 0.

DOELPUNT MAN CITY!

• 64'
      Doelpunt! Manchester City 4, Southampton 0. Schot met links van Erling Haaland (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van João Cancelo.
  • 57'
       Wissel bij Manchester City. Jack Grealish komt in het veld voor Phil Foden.
  • 55'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Mohammed Salisu over de achterlijn.
  • 55'
    Doelpoging van Manuel Akanji (Manchester City)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Phil Foden met een voorzet.
  • 54'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Kyle Walker-Peters over de achterlijn.
  • 54'
    Overtreding van Stuart Armstrong (Southampton).
  • 54'
    João Cancelo (Manchester City) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Erling Haaland (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Phil Foden met een voorzet.
  • 50'

• 48'
      Doelpunt! Manchester City 3, Southampton 0. Schot met links van Riyad Mahrez (Manchester City) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Rodri.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Bernardo Silva (Manchester City) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 45'
      Tweede helft begint Manchester City 2, Southampton 0.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Manchester City 2, Southampton 0.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manuel Akanji (Manchester City) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Stuart Armstrong (Southampton) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Adam Armstrong.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Phil Foden (Manchester City) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Erling Haaland.
  • 42'
    Overtreding van Ché Adams (Southampton).
  • 42'
    Nathan Aké (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
    Doelpoging van Erling Haaland (Manchester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 36'
    Overtreding van Phil Foden (Manchester City).
  • 36'
    Armel Bella-Kotchap (Southampton) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Armel Bella-Kotchap over de achterlijn.

• 31'
      Doelpunt! Manchester City 2, Southampton 0. Schot met links van Phil Foden (Manchester City) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 30'
    Schot met links van Phil Foden (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rodri met een kopbal.
  • 28'
    Doelpoging van Erling Haaland (Manchester City)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 28'
  • 28'
    Rúben Dias (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.