Wedstrijd afgelopen, Manchester United 0, Bournemouth 3.

DOELPUNT BOURNEMOUTH AFGEKEURD!

DOELPUNT BOURNEMOUTH!

• 67'
      Doelpunt! Manchester United 0, Bournemouth 2. met een doelpoging van Philip Billing (Bournemouth) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Marcus Tavernier met een voorzet na een snelle counter.
  • 67'
    Overtreding van Justin Kluivert (Bournemouth).
  • 67'
    Sergio Reguilón (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Diogo Dalot (Manchester United) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Antony.
  • 64'
    Doelpoging van Antony (Manchester United)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rasmus Højlund (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Bruno Fernandes.
  • 60'
    Buitenspel Manchester United. Harry Maguire met de pass, maar Rasmus Højlund staat buitenspel.
  • 60'
    Kopbal van Scott McTominay (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Antony met een voorzet.
  • 59'
      Rasmus Højlund (Manchester United) krijgt een gele kaart.
  • 59'
    Overtreding van Illia Zabarnyi (Bournemouth).
  • 59'
    Rasmus Højlund (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 58'
    Buitenspel Bournemouth. Philip Billing met de pass, maar Dominic Solanke staat buitenspel.
  • 58'
    Buitenspel Bournemouth. Marcus Tavernier met de pass, maar Philip Billing staat buitenspel.
  • 57'
       Wissel bij Bournemouth. Philip Billing komt in het veld voor Antoine Semenyo.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Scott McTominay (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Sergio Reguilón met een voorzet uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Illia Zabarnyi over de achterlijn.
  • 55'
       Wissel bij Manchester United. Rasmus Højlund komt in het veld voor Anthony Martial.
  • 55'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Marcos Senesi over de achterlijn.
  • 48'
  • 48'
    Doelpoging van Alejandro Garnacho (Manchester United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bruno Fernandes met een voorzet.
  • 48'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Milos Kerkez over de achterlijn.
  • 48'
    Doelpoging van Bruno Fernandes (Manchester United)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 48'
    Doelpoging van Scott McTominay (Manchester United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 47'
  • 47'
    Doelpoging van Alejandro Garnacho (Manchester United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Anthony Martial.