Bolshaya Sportivnaya Arena Tiraspol, Moldavië

Live verslag Sheriff - Real Madrid

DOELPUNT REAL MADRID!

• 45'
      Doelpunt! Sheriff Tiraspol 0, Real Madrid 2. Schot met rechts van Toni Kroos (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Rodrygo.
  • 44'
    Doelpoging van Karim Benzema (Real Madrid)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 43'
    Overtreding van Cristiano (Sheriff Tiraspol).
  • 43'
    Toni Kroos (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Daniel Carvajal (Real Madrid) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog.
  • 39'
    Overtreding van Daniel Carvajal (Real Madrid).
  • 39'
    Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sébastien Thill (Sheriff Tiraspol) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Frank Andersson Castañeda Velez.
  • 34'
    Rodrygo (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
  • 33'
    Overtreding van Casemiro (Real Madrid).
  • 33'
    Dimitris Kolovos (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 31'
    Schot met links van Sébastien Thill (Sheriff Tiraspol) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Edmund Addo.