Jorginho (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
       Wissel bij PSV. Guus Til komt in het veld voor Malik Tillman.
  • 81'
    Buitenspel bevestigd.
  • 81'
    De Engelsen dachten op 1-2 te komen, maar de vlag gaat omhoog. De VAR gaat kijken.
  • 80'
    Buitenspel Arsenal. Martin Ødegaard met de pass, maar Gabriel Magalhães staat buitenspel.
  • 79'
    Overtreding van André Ramalho (PSV).
  • 79'
    Eddie Nketiah (Arsenal) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 78'
    PSV lijkt er nog wel zin in te hebben.
  • 77'
    Komt er nog een winnaar in het slotkwartier?
  • 76'
    Ruim 75 minuten gespeeld in Eindhoven waar de tussenstand 1-1 is.
  • 73'
       Wissel bij PSV. Isaac Babadi komt in het veld voor Johan Bakayoko.
  • 73'
       Wissel bij PSV. Sergiño Dest komt in het veld voor Ismael Saibari.
  • 72'
  • 72'
    Eddie Nketiah (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 72'
    Bakayoko zoekt een ploeggenoot bij de tweede paal, maar de bal wordt door een Engelsman weggekopt.
  • 72'
    Bakayoko met een fraaie passeerbeweging en wordt daarna in de mangel genomen. Vrije trap PSV.
  • 71'
    De wedstrijd is nu meer open.
  • 70'
    Johan Bakayoko (PSV) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 70'
    Overtreding van Jorginho (Arsenal).
  • 68'
    André Ramalho (PSV) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 68'
    Overtreding van Eddie Nketiah (Arsenal).
  • 67'
    Het was overigens niet Ramsdale, maar een ploeggenoot van de keeper die de bal nog raakte.
  • 66'
    Daar konden de PSV-supporters ook bijna aan denken. De inzet van Saibari gaan via Ramsdale tegen de paal.
  • 66'
    Reiss Nelson schiet de bal in het zijnet. Weer dachten de Engelse supporters aan een doelpunt.
  • 64'
  • 63'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Eddie Nketiah (Arsenal).
  • 62'
    Overtreding van Yorbe Vertessen (PSV).
  • 62'
    Ben White (Arsenal) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 61'
       Wissel bij Arsenal. Declan Rice komt in het veld voor Cédric Soares.
  • 61'
       Wissel bij Arsenal. Ben White komt in het veld voor William Saliba.
  • 61'
  • 61'
       Wissel bij Arsenal. Martin Ødegaard komt in het veld voor Mohamed Elneny , die niet verder kan door een blessure.
  • 59'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mohamed Elneny (Arsenal).
  • 59'
    Nu laat ook Arsenal eindelijk weer wat zien. De kopbal van Edward Nketiah gaat naast al dachten de Engelse supporters aan een doelpunt.
  • 58'
    Van Aanholt schiet de afgeslagen corner hard in, maar de bal strandt in een woud van benen.
  • 57'
    Buitenspel PSV. Patrick van Aanholt met de pass, maar Malik Tillman staat buitenspel.
  • 57'
    Fraaie pass van Teze op Saibari, de aanval loopt verder waarna Tossard er een corner van maakt.
  • 55'
    Op de tribunes is nu ook meer sfeer.
  • 54'
  • 54'
  • 52'
  • 52'
    Kai Havertz (Arsenal) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 51'
    De Belg schoot via de binnenkant van de paal raak.

DOELPUNT

• 50'
      Yorbe Vertessen zet PSV weer naast Arsenal. Het is 1-1!
  • 49'
    Bij de andere groepswedstrijd tussen Lens en Sevilla is er nog niet gescoord.
  • 48'
    Arsenal is niet heel scherp uit de kleedkamer gekomen.
  • 47'
    Schot van Vertessen gaat naast het doel van Arsenal.
  • 46'
    De teams zijn ongewijzigd aan deel twee begonnen.
  • 46'
    Tweede heflt PSV - Arsenal 0-1 is begonnen.
  • 45'
      Tweede helft begint PSV 0, Arsenal 1.
  • 48'
    Rust in Eindhoven. PSV - Arsenal 0-1.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, PSV 0, Arsenal 1.
  • 45' +3
    Bakayoko dacht aan nog een corner, hij pakt de bal al in zijn handen, maar de assistent zag dat de bal nog niet over de achterlijn was.
  • 45' +2
    Hands van Johan Bakayoko (PSV).
  • 45' +2
    Schot van Bakayoko bezorgt Aaron Ramsdale de nodige problemen. De doelman maakt er een corner van.
  • 45' +1
    Er komen toch nog minimaal drie minuten bij terwijl de VAR nog even keek naar een eventuele handsbal van een Arsenal-speler in de eigen zestien.