Live verslag Antwerp - Porto

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Royal Antwerp 1, FC Porto 4.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gyrano Kerk (Royal Antwerp) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Chidera Ejuke met een voorzet uit een corner.
  • 90' +4
    Corner voor Royal Antwerp. De bal gaat via Nico González over de achterlijn.
  • 90' +1
    Corner voor FC Porto. De bal gaat via Jean Butez over de achterlijn.
  • 90' +1
    Schot met rechts van Jorge Sánchez (FC Porto) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
  • 89'
      Toby Alderweireld (Royal Antwerp) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 89'
    Mehdi Taremi (FC Porto) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Overtreding van Toby Alderweireld (Royal Antwerp).
  • 89'
       Wissel bij Royal Antwerp. Gyrano Kerk komt in het veld voor Anthony Valencia , die niet verder kan door een blessure.
  • 89'
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Anthony Valencia (Royal Antwerp).
  • 87'
    Overtreding van Francisco Conceição (FC Porto).
  • 87'
    Chidera Ejuke (Royal Antwerp) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Corner voor FC Porto. De bal gaat via Jelle Bataille over de achterlijn.

DOELPUNT PORTO!

• 53'
      Doelpunt! Royal Antwerp 1, FC Porto 2. Schot met rechts van Stephen Eustáquio (FC Porto) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van João Mário.
  • 50'
  • 50'
    Schot met links van Alan Varela (FC Porto) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mehdi Taremi.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Royal Antwerp 1, FC Porto 0.
  • 45' +3
    Corner voor Royal Antwerp. De bal gaat via Stephen Eustáquio over de achterlijn.
  • 45' +3
    Doelpoging van Arbnor Muja (Royal Antwerp)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45' +2
    Corner voor Royal Antwerp. De bal gaat via André Franco over de achterlijn.
  • 45' +1
      David Carmo (FC Porto) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
    Overtreding van David Carmo (FC Porto).
  • 45' +1
    Vincent Janssen (Royal Antwerp) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
       Wissel bij FC Porto. Evanilson komt in het veld voor Wendell , die niet verder kan door een blessure.
  • 41'
  • 41'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Wendell (FC Porto).
  • 39'
  • 38'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Arbnor Muja (Royal Antwerp).