Live verslag Dortmund - Rangers

DOELPUNT DORTMUND!

EIGEN DOELPUNT!

• 50'
      Doelpunt! Borussia Dortmund 1, Glasgow Rangers 3. Schot met links van Jude Bellingham (Borussia Dortmund) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Raphael Guerreiro.

DOELPUNT RANGERS!

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Borussia Dortmund 0, Glasgow Rangers 2.
  • 45' +1
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Julian Brandt over de achterlijn.
  • 45' +1
    Doelpoging van Ryan Jack (Glasgow Rangers)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45'
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Mats Hummels over de achterlijn.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 42'
    Overtreding van Joe Ayodele-Aribo (Glasgow Rangers).
  • 42'
    Julian Brandt (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 40'
      Doelpunt! Borussia Dortmund 0, Glasgow Rangers 2. Schot met rechts van Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Joe Ayodele-Aribo met een kopbal uit een corner.
  • 39'
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Gregor Kobel over de achterlijn.
  • 39'
    Schot met rechts van Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
    Doelpoging van Joe Ayodele-Aribo (Glasgow Rangers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van James Tavernier.