Van Bronckhorst refereert na mega-stunt aan Feyenoord-tijd

17 februari 2022, 22:18   Bijgewerkt: 17 februari 2022, 22:25

Giovanni van Bronckhorst realiseert zich dat Rangers vanavond alle verwachtingen heeft overtroffen. De Nederlandse trainer weet uit ervaring dat het lastig is om een Europese uitwedstrijd te winnen.

Rangers zorgde vanavond voor een enorme stunt door op bezoek bij Borussia Dortmund met liefst 2-4 te winnen. "We wisten dat het een zware wedstrijd zou worden. Door vier keer te scoren in een uitwedstrijd tegen Dortmund hebben we een zeer goede uitgangspositie. We wilden een goed resultaat meenemen naar Glasgow en dat hebben we gedaan", aldus Van Bronckhorst tegen ESPN.

"Het is best moeilijk om een uitwedstrijd te winnen in Europa", gaat de Nederlandse oefenmeester verder. "Met Feyenoord speelde ik in de Champions League en Europa League. Ik denk dat ik toen nooit een uitwedstrijd heb gewonnen, alleen wat gelijke spelen. Het is een mooie prestatie om hier te winnen van Dortmund en vier keer te scoren, maar we zijn pas halverwege."

Rangers en Dortmund treffen elkaar in Schotland volgende keer weer. Omdat de uitdoelpuntenregel is afgeschaft, hebben de Duitsers aan een 0-2 overwinning genoeg om een verlenging af te dwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen