Dortmund baalt na zeperd tegen het Rangers van Van Bronckhorst

18 februari 2022, 14:02

Borussia Dortmund kreeg donderdag een flinke tik te verduren. Op eigen veld ging de Duitse topclub met 2-4 onderuit tegen het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst.

Logischerwijs zijn de Duitse kranten niet te spreken over de prestaties van Dortmund, dat na uitschakeling in de Champions League nu moet vrezen voor een volledige Europese exit. Verdediger Mats Hummels maakt zich zorgen. "We hebben het zelf slecht gedaan", is hij teleurgesteld bij RTL. "Leverkusen maakte al vier goals na balverlies van ons. Nu gebeurt dat weer bij drie van hun doelpunten."

Hummels hoopt dat Dortmund het nog kan omdraaien in de return in Schotland. "We weten wat ons probleem is, de trainer wijst ons er vaak op. We spelen ontzettend veel onzinnig voetbal. Op die manier zullen we nooit succesvol zijn." Inmiddels is ook de druk op trainer Marco Rose toegenomen. De van Borussia Mönchengladbach overgekomen trainer krijgt de ploeg nog niet naar zijn hand. Iets dat ook al was te zien in het Champions League-tweeluik met Ajax, waarin de Amsterdammers veel te sterk waren.

Ook Sporting Portugal bleef Dortmund voor in de groep. Toch lijkt Rose niet te hoeven vrezen voor het verliezen van zijn baan. "Rose staat niet ter discussie", stelt sportief directeur Michael Zorc in BILD. "Ik ben nog steeds verbijsterd, kan bijnan niet uitleggen hoe dit mogelijk is. Het was een gênant, schandalig optreden. Van de eerste tot de laatste minuut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen