• 81'
    Cillessen houdt hem!
  • PENALTY GEMIST!

• 80'
    Penalty wordt gered! Luuk de Jong (PSV) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
  • 80'
    Luuk de Jong treedt aan.
  • 80'
    Hij geeft de penalty!
  • 80'
    Nijhuis kijkt naar het VAR-scherm. Pereira lijkt Dest te hebben getackled binnen het strafschopgebied.
  • 78'
    Beslissing VAR: penalty PSV.
  • 77'
    Strafschop PSV. Sergiño Dest lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 77'
    Strafschop veroorzaakt door Brayann Pereira (N.E.C.) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 75'
    PSV probeert volop de aansluitingstreffer te forceren, maar N.E.C. verdedigt goed. Komt de ongeslagen reeks ten einde?
  • 74'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Luuk de Jong (PSV) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant. Op aangeven van Joey Veerman met een voorzet uit een corner.
  • 72'
  • 71'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sylla Sow (N.E.C.).
  • 68'
    Overtreding van Youri Baas (N.E.C.).
  • 68'
    Sergiño Dest (PSV) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 68'
    PSV krijgt onterecht geen corner. Doeltrap N.E.C.
  • 63'
    Brayann Pereira geeft de voorzet en Sow komt goed voor zijn man.
  • 63'
    Sylla Sow scoort de derde.

DOELPUNT

• 63'
      Het is 3-1!
  • 61'
       Wissel bij N.E.C.. Lars Olden Larsen komt in het veld voor Lasse Schöne , die niet verder kan door een blessure.
  • 61'
  • 61'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lasse Schöne (N.E.C.).
  • 60'
  • 59'
  • 58'
       Wissel bij PSV. Ricardo Pepi komt in het veld voor Guus Til.
  • 58'
       Wissel bij PSV. Mauro Júnior komt in het veld voor André Ramalho.
  • 58'
    Guus Til schiet op doel, maar de verdediging blokkeert het schot. N.E.C. komt goed weg.
  • 56'
    Mees Hoedemakers (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Overtreding van Malik Tillman (PSV).
  • 53'
    Jordan Teze schiet, maar Cillessen kan eenvoudig redding brengen.
  • 52'
       Wissel bij N.E.C.. Brayann Pereira komt in het veld voor Bart van Rooij , die niet verder kan door een blessure.
  • 51'
  • 50'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bart van Rooij (N.E.C.).
  • 50'
    Wedstrijd onderbroken (PSV).
  • 50'
    Veerman komt eruit met de counter, maar schiet naast.
  • 50'
    Sano schiet de rebound binnen na het schot van Hoedemakers.
  • 49'
    Kodai Sano maakt hem!

DOELPUNT

• 49'
      Doelpunt N.E.C.!
  • 47'
    Malik Tillman schiet naast na een mooie een-twee met Luuk de Jong.
  • 46'
    Kodai Sano (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    Overtreding van Jordan Teze (PSV).
  • 46'
    We zijn weer begonnen!
  • 45'
       Wissel bij PSV. Malik Tillman komt in het veld voor Hirving Lozano.
  • 45'
      Tweede helft begint N.E.C. 1, PSV 1.
  • 50'
    Het is rust!

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, N.E.C. 1, PSV 1.
  • 45' +4
    Vlak voor rust is PSV dreigend in het Nijmeegse strafschopgebied, maar het loopt op niks uit.
  • 45' +1
    Fout achterin bij N.E.C. loopt af met een sisser.
  • 44'
    Overtreding van Sergiño Dest (PSV).
  • 44'
    Bart van Rooij (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Het is 1-1 in de Goffert.

DOELPUNT

• 43'
      Hij scoort!
  • 43'
    Lasse Schöne mag de penalty nemen.

DOELPUNT NEC!

• 42'
    Doelpunt! N.E.C. 1, PSV 1. Lasse Schöne (N.E.C.) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbovenhoek.
  • 42'
    Veerman maakt een overtreding en krijgt daarvoor een strafschop tegen.
  • 41'
      Joey Veerman (PSV) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 41'
    Nijhuis gaat naar het scherm voor een mogelijke overtreding in het strafschopgebied.
  • 41'
    Een grote fout achterin bij PSV levert een reuzenkans op voor N.E.C. Naast!
  • 40'
    Beslissing VAR: penalty N.E.C..
  • 39'
    Strafschop N.E.C.. Sylla Sow lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 39'
    Strafschop veroorzaakt door Joey Veerman (PSV) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 37'
    Rober (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
  • 37'
    Lozano werkt de bal net naast uit een voorzet van Bakayoko.
  • 34'
    Bakayoko haalt uit, maar schiet mis.
  • 32'
    Dest schiet naast uit een snelle aanval.
  • 30'
    Olivier Boscagli geeft een veel te harde pass op Bakayoko.
  • 29'
    De Jong kopt naast uit de corner.
  • 25'
    Buitenspel N.E.C.. Kodai Sano met de pass, maar Sylla Sow staat buitenspel.
  • 24'
  • 24'
    Schouten lijkt weer te gaan terugkeren en hoeft dus niet gewisseld te worden.
  • 24'
    Jerdy Schoten lijkt geblesseerd geraakt te zijn. Hij loopt nu het veld af.
  • 23'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jerdy Schouten (PSV).