Jasper Cillessen appt met gast De Oranjezondag na gestopte penalty tegen PSV

1 april 2024, 10:56   Bijgewerkt: 1 april 2024, 12:13
Foto: © Imago/De Oranjezomer

Sander de Kramer is blij voor Jasper Cillessen. De journalist en presentator, veelal actief in de voetbalwereld, heeft na de wedstrijd tussen NEC en PSV (3-1) even contact gehad met de doelman. Cillessen stopte een strafschop van Luuk de Jong, waardoor NEC met 3-1 won.

"Hij was goed", zegt De Kramer bij De Oranjezondag, het wekelijkse praatprogramma van Hélène Hendriks. "We hebben even heen en weer geappt. Het bijzondere is: hij heeft in het buitenland wel penalty’s gestopt, bijvoorbeeld tegen Messi. Daar hoor je nooit iemand over. Hier in de Eredivisie ging het echt in z’n kop zitten, dat hij geen penalty’s pakte. Nu is dat gelukt."

Artikel gaat verder onder video

Cillessen juichte uitbundig en haalde na afloop zijn gram richting ESPN-presentator Milan van Dongen, die om hem zou hebben gelachen. "Ik vond het leuk dat hij even zijn revanche kon nemen, want er werd veel om hem gelachen. Hij werd uitgelachen. Het was ook een cruciaal moment. Als PSV de 3-2 had gemaakt, had ik het nog moeten zien", aldus De Kramer.

Bekijk de beelden van De Oranjezondag in onderstaande video.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Milan van Dongen komt terug op aanvaring met Jasper Cillessen

Milan van Dongen heeft gereageerd op zijn aanvaring met Jasper Cillessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Danny86
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Die man stop 1 slecht ingeschoten penalty Het is je werk En weer door Dat ie overal z’n gram gaat halen bewijst waarom mensen zo over hem als persoon vallen.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens deze keeper kan beter vrouwen dekken in Nymegen en als ze zwanger zyn gaat hy er van door net als in Spanje vrouwen waren daar ook niet veilig Castreren deze keeper

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen