DOELPUNT

• 69'
      Weer Luuk de Jong. PSV komt op 3-0!
  • 67'
    Excelsior meldde zich ook weer op de PSV helft, maar weet geen gevaar te stichten.
  • 65'
    Troy Parrott (Excelsior) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 65'
    Overtreding van André Ramalho (PSV).
  • 62'
    Johan Bakayoko maakt het nog bonter door van nog dichterbij over het doel te schieten.
  • 61'
    Malik Tillman krijgt de bal van dichtbij niet in het doel. De Amerikaan werd knap vrijgespeeld door De Jong.
  • 60'
    Schot van Dest gaat recht op Van Gassel.
  • 58'
    Van Gassel trapt steeds ver uit, maar lijkt dat ook elke keer net buiten zijn eigen zestienmeterlijn te doen.
  • 57'
    Aan de andere kant was de linksback van PSV vertrokken. De voorzet van Dest bereikt geen ploeggenoot.
  • 56'
    Solo van Zagre eindigt in het strafschopgebied van PSV.
  • 55'
    Uit de korte corner volgt uiteindelijk een schot van Teze. Van Gassel brengt redding.
  • 54'
    Buitenspel PSV. Jerdy Schouten met de pass, maar Luuk de Jong staat buitenspel.
  • 54'
    Schot van Veerman gaat net naast en is bovendien door een Excelsior-speler aangeraakt.
  • 51'
    Van Gassel keert het schot van Guus Til.
  • 47'
    Eerste kans is voor Excelsior. Couhaib Driouech krijgt de bal net niet bij de vrijstaande Kenzo Goudmijn.
  • 46'
    Er is afgetrapt voor de tweede helft.
  • 45'
      Tweede helft begint PSV 2, Excelsior 0.
  • 48'
    Rust in Eindhoven. PSV leidt met 2-0 tegen Excelsior.
  • 45' +3
    Schot van Johan Bakayoko gaat over het doel van Excelsior.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, PSV 2, Excelsior 0.
  • 45' +2
    Het thuispubliek wil een strafschop, maar de roep daarom ebt snel weg.
  • 45' +1
    Til kopt van dichtbij in, Van Gassel tikt de bal naast.
  • 45' +1
    Er komen nog minimaal drie minuten bij de eerste helft.
  • 44'
    Bal wordt weggekopt en komt uiteindelijk bij Couhaib Driouech die hard en ver naast schiet.
  • 44'
    Vlak voor rust nog een hoekschop voor Excelsior.
  • 43'
    Excelsior heeft de bal wat vaker, maar doet er niet veel mee.
  • 42'
    De bal komt niet voor het doel bij Excelsior dat nu vlak voor de middenlijn mag ingooien.
  • 41'
    Corner voor PSV.
  • 39'
    Nog ruim vijf minuten tot de rust, al zullen er ook wel wat minuten bij komen na het VAR moment.
  • 36'
    Buitenspel. Geen treffer van Guus Til en geen 3-0 voor PSV.
  • 36'
    Nagtegaal wordt door Nijhuis naar de kant geroepn. De arbiter moet zelf gaan kijken.
  • 34'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft PSV 2-0 Excelsior.
  • 34'
    De VAR bekijkt de beelden nog. Stond Luuk de Jong in de aanloop naar de treffer buitenspel?
  • 34'
    De middenvelder is actief en ziet zijn inzet beloond worden met een treffer.

DOELPUNT

• 33'
      Guus Til met de 3-0 voor PSV!
  • 32'
    Doelpunt afgekeurd door de VAR! Guus Til (PSV) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.