DOELPUNT BARCELONA!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Barcelona 2, Real Mallorca 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sergi Roberto (Barcelona) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 45' +1
    Doelpoging van Gavi (Barcelona)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45' +1
    Doelpoging van Sergi Roberto (Barcelona)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45' +1
    Corner voor Barcelona. De bal gaat via Iddrisu Baba over de achterlijn.
  • 45' +1
    Doelpoging van Sergio Busquets (Barcelona)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ousmane Dembélé.
  • 45'
    Corner voor Barcelona. De bal gaat via Dani Rodríguez over de achterlijn.
  • 44'
    Corner voor Barcelona. De bal gaat via Dominik Greif over de achterlijn.
  • 44'
    Schot met rechts van Ansu Fati (Barcelona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Frenkie de Jong.
  • 41'
    Corner voor Barcelona. De bal gaat via Josep Gayá over de achterlijn.
  • 40'
  • 37'
    Overtreding van Martin Valjent (Real Mallorca).
  • 37'
    Robert Lewandowski (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
  • 36'
    Sergi Roberto (Barcelona) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Robert Lewandowski (Barcelona) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat te hoog en te ver naar links.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ousmane Dembélé (Barcelona) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Sergi Roberto.
  • 30'
    Schot met rechts van Robert Lewandowski (Barcelona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ansu Fati.
  • 27'
  • 26'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jaume Costa (Real Mallorca).
  • 24'
    Corner voor Barcelona. De bal gaat via Copete over de achterlijn.
  • 24'
    Doelpoging van Sergio Busquets (Barcelona)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Frenkie de Jong.

• 23'
      Doelpunt! Barcelona 2, Real Mallorca 0. Schot met rechts van Ansu Fati (Barcelona) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Robert Lewandowski met een steekpass.
  • 22'
    Doelpoging van Ousmane Dembélé (Barcelona)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Andreas Christensen (Barcelona) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ousmane Dembélé met een voorzet uit een corner.
  • 19'
  • 19'
  • 19'
    Doelpoging van Ansu Fati (Barcelona)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 16'
       Wissel bij Barcelona. Sergi Roberto komt in het veld voor Alejandro Balde , die niet verder kan door een blessure.
  • 14'
  • RODE KAART!

• 13'
      Amath Ndiaye (Real Mallorca) krijgt een rode kaart.
  • 13'
    Beslissing VAR: kaart opgewaardeerd Amath Ndiaye (Real Mallorca).
  • 13'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alejandro Balde (Barcelona).
  • 12'
      Amath Ndiaye (Real Mallorca) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 12'
    Overtreding van Amath Ndiaye (Real Mallorca).
  • 12'
    Alejandro Balde (Barcelona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 11'
    Overtreding van Copete (Real Mallorca).
  • 11'
    Gavi (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 10'
  • 10'
    Doelpoging van Ansu Fati (Barcelona)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 9'
    Overtreding van Pablo Maffeo (Real Mallorca).
  • 9'
    Ousmane Dembélé (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 8'
    Schot met links van Gavi (Barcelona) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jules Koundé.