Vlaar volgende slachtoffer Rotterdamse blessuregolf

Koen Freriks
22 augustus 2008, 09:24   Bijgewerkt: 22 augustus 2008, 10:01

Ron Vlaar is mogelijk opnieuw lange tijd uit de roulatie. De verdediger van Feyenoord verdraaide donderdag op training zijn knie en is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek zal moeten blijken hoe ernstig de kwetsuur is. 

Vlaar raakte vorig seizoen zwaar geblesseerd aan de linker knie, waar hij nu ook last van heeft. Een kruisbandblessure hield hem maar liefst tien maanden aan de kant. De 23-jarige stopper leek in de voorbereiding weer volledig fit en speelde afgelopen zaterdag in Turkije tegen Konyaspor voor het eerst weer een volledige wedstrijd. Daarin maakte hij een fitte indruk.

Gertjan Verbeek Feyenoord

Gertjan Verbeek Feyenoord

Voeg dat aan deze waslijst toe en eenieder snapt de de zorgen van de nieuwbakken trainer Gertjan Verbeek. Zo zijn Jonathan de Guzman (lies), Roy Makaay (voet), Andwelé Slory (hamstring), Karim El Ahmadi (lies), Theo Lucius (hamstring) en Sherif Ekramy (heup) er zaterdag in het duel tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal zeker niet bij. Ook Vlaar lijkt het openingsduel van het nieuwe voetbalseizoen dus te moeten missen.

Kevin Hofland, Leroy Fer en Kermit Erasmus kampen weliswaar met lichtere blessures, maar lijken tevens niet inzetbaar. Danny Buijs en Nick Hofs kunnen mogelijk wel mee doen, al is ook dat nog niet zeker. Ook Tomasson is nog een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen