PSV'er Reis: "Liefde voor het voetbal is terug"

Ger
11 september 2009, 08:38   Bijgewerkt: 11 september 2009, 09:10

Jonathan Reis zit eindelijk goed in zijn vel bij PSV. De aanvaller was al bijna afgeschreven in Eindhoven, maar wist trainer Fred Rutten in de voorbereiding op het huidige seizoen toch te overtuigen.

Reis maakte in het verleden mede door heimwee een ongemotiveerde indruk. De Braziliaan keerde enkele keren te laat terug uit zijn vaderland, wat hem op disciplinaire straffen kwam te staan. De PSV'er heeft nu een vaste relatie en een zoontje, waardoor hij de toekomst weer zonnig inziet.

"Ik ben rustiger geworden, heb ik ook de liefde voor het voetbal terug gekregen. Dit plezier was ik een beetje kwijtgeraakt, maar nu is het helemaal terug", zegt Reis op de website van PSV. "Ik heb nu ook veel contact met mijn familie en ik tel de dagen totdat mijn vriendin en mijn jongetje naar Eindhoven komen. Het wachten is nu op de laatste documenten."

"Mijn toekomst ligt hier, bij PSV", stelt de Zuid-Amerikaan. "Ik weet dat ik nog veel moet leren, dat ik nog lang niet ben waar ik moet zijn om een vaste waarde te zijn voor het elftal. Ik ben blij dat ik op tijd daarachter ben gekomen. Ik was vroeger heel ongeduldig en zag overal vijanden. Ik wilde snel spelen, scoren en slagen. Ik dacht niet aan stappen maken. Alles moest nu, en meteen. Nu ben ik veel rustiger geworden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen