Vlaar: "Eén keer over de middenlijn en direct raak"

Ger
1 maart 2010, 08:54

Voor Ron Vlaar was de voorbije week al geslaagd door zijn langverwachte rentree bij het Nederlands elftal. De 25-jarige verdediger zorgde zondagmiddag op bezoek bij FC Groningen voor een fraai toetje. Door zijn trefzekere uithaal in blessuretijd bezorgde hij zijn club Feyenoord een 2-3 overwinning.

Het doelpunt van Vlaar vormde de ontknoping van een spectaculaire slotfase in Stadion Euroborg. Tot de 83ste minuut dacht Feyenoord de zege dankzij twee treffers op zak te hebben. FC Groningen knokte zich via goals van Tim Matavz en Andreas Granqvist alsnog langszij. Vlaar zag er niet helemaal goed uit bij de gelijkmaker, maar dat foutje maakte hij ruimschoots goed door in de extra tijd met een geplaatste bal voor een Rotterdams feestje te zorgen.

De verdediger beseft dat Feyenoord met drie punten een royale beloning kreeg. "Het was geen goede wedstrijd, maar wel een boeiend gevecht. FC Groningen maakte het ons erg moeilijk. Vooral in de eerste helft waren we de onderliggende partij. Gezien het spelbeeld moet ik toegeven dat 2-2 een terechte uitslag geweest. We verkeren momenteel in een mindere fase, maar we zijn mentaal sterk. Ploegen kunnen ons moeilijk verslaan, maar wij winnen zelf ook moeilijk."

"Ik heb toen fouten gemaakt die op dat niveau niet kunnen. Het is lang geleden en ik kom van ver. Dit seizoen gaat het boven verwachting en ik ben dan ook trots op mezelf. Ik heb er de afgelopen twee jaar alles voor gelaten en dat betaalt zich nu terug. Ontzettend mooi dat ik er weer bij mag zijn. Oranje wordt een test."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen