Feyenoord - Vitesse gestaakt na hoosbui

20 maart 2010, 22:28   Bijgewerkt: 20 maart 2010, 23:27

Het duel tussen Feyenoord en Vitesse is zaterdagavond in De Kuip na de eerste helft gestaakt bij een stand van 1-1. De Belgische arbiter Serge Gumienny achtte verder spelen onmogelijk nadat een wolkbreuk het veld in De Kuip enigszins onder water had gezet.

kuip
regen

regen]}Een kwartier voor rust begon het keihard te regenen in Rotterdam-Zuid. Anderhalf uur voor het begin van het duel was er ook al een zware regenbui. Toen de arbiter besloot het duel te staken regende het nog steeds in het stadion dat met 46.000 toeschouwers vrijwel was uitverkocht. Het publiek reageerde boos op het afblazen van de wedstrijd, maar ging rustig huiswaarts.

Feyenoord leek tegen de nummer vijftien van de Eredivisie een simpele avond tegemoet te gaan. De thuisploeg combineerde soepel en stuitte nauwelijks op Arnhemse tegenstand. Met name aanvaller Diego Biseswar had in de beginfase vrij spel. De grillige vleugelspits deed evenwel te weinig met de ruimte die hij kreeg.

Zoals zo vaak dit seizoen kon Feyenoord de wedstrijd niet onder controle houden en de voorsprong uitbouwen. Het tempo ging omlaag en de Rotterdamse linies zakten te ver terug. Tot aan de rust kreeg Karim El Ahmadi nog wel een prima kans. Velthuizen greep net op tijd in.

Op slag van rust kwam het amper gevaarlijke Vitesse onverwacht op 1-1. Uit een vrije trap van Hofs kopte Wiljan Pluim knap in, 1-1. De tweede helft liet daarna geruime tijd op zich wachten. Na dik tien minuten extra rust besloot de Belgische arbiter het duel helemaal voor gezien te houden. Het is nog onduidelijk hoe en wanneer de wedstrijd opnieuw wordt vastgesteld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen