Makaay: "Castaignos komt er wel"

5 september 2010, 21:42   Bijgewerkt: 5 september 2010, 21:48

Roy Makaay heeft goede hoop dat Luc Castaignos kan uitgroeien tot de vaste spits van Feyenoord. De pas 17-jarige aanvaller maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van de Rotterdamse club en tekende onlangs tegen Vitesse voor zijn eerste goal. Hij komt er wel, zegt Makaay tegen KNVB-website OnsOranje.nl.

"Hij heeft ontzettend veel kwaliteiten, maar ook nog tekortkomingen. Het mooie is dat hij dat zelf ook inziet. Een goede eigenschap. Luc kon aanvankelijk slechts op zijn linkerbeen staan, maar de laatste tijd heeft hij zich op dat vlak al ontwikkeld. Hij komt er wel, ik maak me daar geen zorgen over", zegt Makaay over zijn beoogde opvolger.

Makaay is blij dat Castaignos tegen Vitesse zijn eerste goaltje meepikte. "Dat was heel fijn voor hem. Want hoe langer je tegen zo’n doelpunt aan blijft hikken, hoe meer druk er op komt te staan. Luc zal zijn wedstrijdjes gaan meepikken en misschien over één of twee jaar de vaste spits van Feyenoord zijn. Maar laten we wel met z’n allen beseffen dat hij op dit moment eigenlijk nog maar een A-junior is", benadrukt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen