Feyenoord en Fer starten contractbesprekingen

Koen Freriks
18 september 2010, 09:07   Bijgewerkt: 18 september 2010, 09:20

Feyenoord en Leroy Fer zijn de onderhandelingen gestart over een nieuw contract. Het eerste gesprek heeft deze week plaatsgevonden, meldt De Telegraaf. Het contract van de talentvolle middenvelder loopt nog door tot medio 2012, maar de Rotterdamse club wil hem nu al voor een langere periode vastleggen.

Fer is één van de talenten, die Feyenoord later veel geld op moet leveren. Maar omdat zijn contract nog maar twee jaar doorloopt, heerst in de Kuip al de angst dat hij transfervrij de deur uitloopt. Dat gebeurde eerder met Jonathan de Guzman, die in het verleden voor zo'n tien miljoen euro kon worden verkocht, maar later zijn contract niet verlengde en deze zomer zonder vergoeding naar een andere club vertrok. Dat wil Feyenoord met Fer voorkomen. De armlastige club heeft met het oog op de schulden juist inkomsten uit transfers nodig.

Over andere talenten hoeven de Rotterdammers zich geen zorgen te maken. Zo liggen Luc Castaignos, Bruno Martins Indi, Luigi Bruins en Pedro Cabral weliswaar tot 2011 vast, maar deze contracten kunnen eenzijdig met twee jaar worden verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen