Fitte De Zeeuw baalt van alle fysieke kwaaltjes

25 november 2010, 12:08

Demy de Zeeuw blijft dit seizoen achtervolgd worden door fysiek malheur. Zo moest de Ajacied vorige week de oefeninterland Nederland- Turkije afzeggen vanwege een rugblessure. Hoewel de middenvelder nu weer helemaal fit is, blijft hij balen van alle problemen met zijn lichaam.

“Het is het een na het ander en dat is heel irritant”, aldus De Zeeuw op de website van Ajax. ”Ik kan er zelf niet zo veel aan doen, want het is telkens iets anders." Een oorzaak van alle pijntjes bij de 27-jarige De Zeeuw is wellicht zijn korte rustpauze in de zomer. Hij was immers tot de finale actief op het WK in Zuid-Afrika, maar moest zich een week later gewoon weer in Amsterdam melden. Een lange vakantie in de winterstop zou hem ongetwijfeld goed doen. “We zijn er in elk geval over aan het praten, dus we zien het wel", vervolgt de geboren Apeldoorner.

Voordat aan de winterstop begonnen wordt, wachten Ajax nog vier competitieduels, waarvan die met VVV komende zondag de eerste is. “Vorig jaar hebben we het daar goed gedaan en wonnen we (0-4, red.). Dat moeten we dit jaar ook weer doen", stelt De Zeeuw. “VVV heeft met Ruud Boymans en Jorge Chula aardige spelers. Vooral Boymans vind ik een goede spits, die er toch al een hoop goals heeft in liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen