Feyenoord geeft zege uit handen bij ADO

20 februari 2011, 14:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord blijft aanhikken tegen de eerste uitzege van het seizoen. Op bezoek bij ADO Den Haag leek het door twee fraaie treffers van Luc Castaignos eindelijk te gaan lukken, maar in de laatste tien minuten gaven de Rotterdammers het weg: 2-2. In de slotseconde raakte Diego Biseswar met een vrije trap nog de lat.

De toch al merkwaardige wedstrijd in Den Haag kreeg zo een even merkwaardig slot. Want vooraf had niemand gedacht dat Feyenoord uitgerekend bij ADO de eerste uitzege van het seizoen zou kunnen boeken. De ploeg uit Den Haag had de afgelopen vijf wedstrijden gewonnen en was in 2011 zelfs nog zonder puntverlies.

Dit betekenden alweer doelpunt acht en negen van het seizoen voor de jonge spits, die een jaar geleden nog geen wedstrijd op het hoogste niveau gespeeld had. Sindsdien heeft hij zich stormachtig ontwikkeld en het is voor Feyenoord bijzonder jammer dat de aanvaller na dit seizoen alweer vertrekt. Hij was typisch zo’n speler geweest die de club de komende jaren naar een hoger plan had kunnen tillen, maar Feyenoord kon het miljoenenbod van Inter op hem niet afslaan.

ADO had na rust helemaal niets in te brengen en de buit leek binnen voor Feyenoord, tot ADO in de laatste tien minuten plotseling twee keer toesloeg. Feyenoord ging hierna ineens weer voetballen en had alsnog kunnen winnen als een vrije trap van Diego Biseswar in de allerlaatste seconde een paar centimeter lager gegaan was. De inzet van de aanvaller spatte echter uiteen op de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen