Castaignos over Inter: "Knokken om hier te slagen"

1 maart 2011, 08:49   Bijgewerkt: 1 maart 2011, 08:57

De gedroomde transfer van Luc Castaignos naar Inter is bijna helemaal rond. De spits van Feyenoord arriveerde maandag in Milaan en zet vandaag zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen bij de Italiaanse topclub.

"Ik ben trots dat ik voor de club ga spelen waar één van mijn idolen Ronaldo ooit onder contract stond", zegt de clubtopscorer van Feyenoord in AD Sportwereld. In Milaan werd hij maandag opgewacht door verschillende journalisten en fotografen en bij het stadion werd hij, voor zijn medische keuring, verwelkomd door Wesley Sneijder. Vandaag moet de transfer officieel bezegeld worden. "Het wordt een speciale dag. Dat ik Wesley Sneijder ontmoette vond ik al bijzonder. Ik zie nergens tegenop, kijk juist uit naar de dag dat ik hier mag beginnen."

Eén tip heeft hij al wel gekregen. "Als ik gepresenteerd wordt, zal ik geen rode kleding dragen. Dat is mij op het hart gedrukt", verwijst Castaignos, die in het klooster van Vught aan zijn Italiaans gaat werken, naar de kleuren van aartsrivaal AC Milan.

"Wat ik wel vreemd vind, is dat ik maar kort bij Feyenoord heb gespeeld. Vier seizoenen geleden speelde ik nog bij Spartaan '20, dit is pas mijn eerste seizoen in het eerste. Maar Inter heeft duidelijke toekomstplannen voor mij. Ik ga knokken om hier te slagen, al geef ik eerst nog drie maanden alles voor Feyenoord", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen