Been: "Die 10-0 staat in mijn ziel gekerfd"

22 april 2011, 16:19   Bijgewerkt: 22 april 2011, 16:27

Feyenoord speelt toch nog een belangrijke rol in de titelstrijd. De Rotterdammers ontvangen zondag PSV, met nog drie duels te gaan de koploper van de Eredivisie. PSV kan zich opmaken voor een heet middagje, want Feyenoord heeft wat goed te maken. De 10-0 van eerder dit seizoen in Eindhoven is men nog niet vergeten.

"Die 10-0 staat in mijn ziel gekerfd", zegt Feyenoord-trainer Mario Been op de website van zijn club. "Dat gevoel leeft ook bij de spelers. Het zal zondag iets extra’s bij ze te weeg brengen." De coach plaatst wel een kanttekening. "Revanchegevoelens zijn goed en mogen er best zijn, zolang ze maar niet de overhand nemen. In de eerste plaats moeten we willen winnen om de achtste plaats in zicht te houden."

Bij Feyenoord is veel gebeurd sinds die dramatische middag in Eindhoven. De ploeg heeft de weg omhoog ingeslagen en doet dus weer mee in de strijd om de play-offs. "De ploeg is nu veel hechter. Het elftal staat beter. Met Stefan de Vrij en Ron Vlaar hebben we een goed voetballend centrum, Marcel Meeuwis heeft balans gebracht op het middenveld en met Ryo hebben we er een gevaarlijke aanvaller bij", vindt Been.

Het grote manco van Feyenoord was lang dat het te moeizaam scoorde, maar gezien de 0-4 bij FC Utrecht en 6-1 tegen Willem II is ook dat verholpen. Die lijn wil Been doortrekken. "Het goede gevoel van de laatste twee duels moeten we zondag meenemen het veld op. We gaan hetzelfde spel spelen als de afgelopen weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen