Reis wil vooralsnog niet praten over nieuw contract

Koen Freriks
2 juli 2011, 10:41

Jonathan Reis wil voorlopig nog niet terugkeren naar PSV. De Braziliaanse aanvaller, die op de weg terug is van een afschuwelijke knieblessure, heeft via zijn zaakwaarnemer Renato Moura laten weten niet in te gaan op de uitnodiging van zijn club om op gesprek te komen. Dat meldt VI.

Technisch directeur Marcel Brands nodigde Reis uit om zijn situatie te bespreken, maar de spits wil daar niet op ingaan. Volgens Moura heeft PSV een fout begaan door de optie in het contract niet te lichten en is het 21-jarige talent daardoor transfervrij is. 

Trainer Fred Rutten houdt vertrouwen in een terugkeer van Reis. "Ik heb tijdens mijn vakantie per sms contact gehad met Jonathan. Zijn revalidatie verloopt naar wens. Hij staat nog steeds positief tegenover een terugkeer naar PSV."

"Ten aanzien van het nieuwe contract is er even niet helemaal goed gecorrespondeerd met elkaar", vervolgt Rutten. "Het is een nobele gedachte om er vanuit te gaan dat hij PSV dankbaar is. Ik zit zelf zo wel een beetje in elkaar, maar in de voetballerij is dat niet altijd bij iedereen het geval. Mijn gevoel zegt dat Jonathan nog steeds graag bij PSV wil spelen. Er zijn echter altijd andere belangen. De basis is voor Jonathan is fit worden. Als zijn lichamelijke status het toelaat om weer helemaal voetbalfit te worden, dan gaat hij het redden. Er zit namelijk karakter in bij hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen