Vlaar blij met Koeman: "Hij heeft er kijk op"

29 juli 2011, 11:42

Ron Vlaar is goed te spreken over Ronald Koeman. De nieuwe trainer van Feyenoord heeft in zijn eerste dagen een prima indruk gemaakt, zegt Vlaar in NUsport.

Volgens Vlaar, die als aanvoerder het initiatief nam voor de stemronde die leidde tot het vertrek van Mario Been, helpt Koeman de club verder. "Hij heeft er wel kijk op; ik denk dat hij onze groep beter en hechter kan maken", aldus de centrale verdediger.

Het vertrek van Been heeft voor frictie gezorgd in de selectie. Vlaar erkent dat, maar denkt dat het verleden vergeten kan worden. "Ik vind dat we nog meer naar elkaar toe moeten groeien, maar ook dat we op de goede weg zijn. We weten dondersgoed wat er van ons wordt verwacht. Meer dan ooit. Als je ziet hoe goed wij trainen en hoe professioneel wij met de situatie omgaan… Daar is helemaal niets mis mee." Dat sommige spelers het minder goed met elkaar kunnen vinden, deert Vlaar niet. "Als prof moet je zakelijk en privé gescheiden kunnen houden. Je kunt het met iemand oneens zijn, dat maakt niet uit. Als je in het veld maar voor elkaar door het vuur gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen