Oud-PSV'er Reis zet loopbaan voort bij Vitesse

4 december 2011, 20:18   Bijgewerkt: 4 december 2011, 20:29

Jonathan Reis zal zijn loopbaan nieuw leven in gaan blazen bij Vitesse. De Braziliaanse spits, die vorig jaar in dienst van PSV een zware knieblessure opliep, heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Arnhemmers. Dit meldt Vitesse zondagavond op de eigen website.

{image[274695][left-half][]}Reis revalideert nog altijd van de ernstige kniekwetsuur, die hij in december 2010 opliep in de wedstrijd tussen PSV en Roda JC. De 22-jarige aanvaller scheurde tijdens dat duel zijn voorste en achterste kruisband af. Reis ging in de Verenigde Staten onder het mes.

"Een zeer gecompliceerde operatie", kijkt technisch directeur Ted van Leeuwen op het digitale thuis terug op de knieoperatie. "Maar aangezien het kraakbeen ongeschonden is, is de hoop op volledig herstel realistisch. Het is niet te zeggen wanneer hij wedstrijdfit is. Dat gaan we in januari testen."

Van Leeuwen is blij met de komst van de Braziliaan. "Jonathan Reis is overlever pur sang. Hij heeft zijn portie mentale en lichamelijke ellende wel gehad. Hij heeft alle kelders van misere verkend. Toch is hij er nog altijd. Dat zegt veel over zijn karakter. Reis is een winnaar, geen loser. Het lijkt een medisch wonder dat hij een jaar na het ongeluk alweer traint bij zijn eigen Braziliaanse fysiotherapeut Dr. Eduardo Santos."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen