Lamey ziet geen toekomst meer bij PSV

Ger
8 augustus 2005, 10:30

Het verblijf van Michael Lamey bij PSV lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De verdediger moet zich ook dit seizoen tevreden stellen met spaarzame invalbeurten. Lamey wil echter meer speeltijd en staat open voor een vertrek bij de Eindhovense club. "Als er een goede aanbieding komt van buitenaf, ben ik absoluut bereid te luisteren."

De 25-jarige Lamey is duidelijk over zijn kansen bij de landskampioen. "Ik zie voor mezelf geen toekomst bij PSV", stelt hij. "Ik sta al een tijd onder contract bij de club en krijg maar weinig speelminuten. De meeste tijd zit ik op de bank of op de tribune. Dat begint vervelend te worden. Ik wil nu wel eens in het veld staan."

Vorig seizoen deed trainer Guus Hiddink slechts vijf keer een beroep op Lamey. Dit seizoen verwacht de rechtsback hetzelfde scenario. "Ik denk niet dat ik nu opeens in meer wedstrijden zal meedoen. De laatste twee voorbereidingen heb ik nog een aantal belangrijke wedstrijden gespeeld, maar nu de eerste competitieronde dichterbij komt, zit ik op de bank. Ik neem dus aan dat ik niet veel in actie zal komen."

Lamey werd eerder door PSV al twee keer verhuurd. Zowel bij AZ als FC Utrecht maakte de geboren Amsterdammer een goede indruk. De laatste dagen wordt zijn naam weer in verband gebracht met AZ. Lamey ziet een overstap wel zitten. "Ik heb het goed naar m'n zin bij PSV, maar ik wil speeltijd. Er zijn af en toe geïnteresseerde clubs die zich melden bij PSV. Als daar een goede aanbieding tussen zit, ben ik altijd bereid te luisteren."

AZ wil een rechtsback aan de selectie toevoegen nadat de club Jan Kromkamp naar Villarreal zag vertrekken. Lamey geldt als een serieuze kandidaat. "Ik heb zeker oren naar AZ", reageert Lamey. "Het is een mooie club, die dit seizoen wil doorgroeien. Ze spelen bovendien Europees voetbal. Als ik van PSV hoor dat ze akkoord zijn met AZ, wil ik best naar Alkmaar. Maar ik sta ook open voor een transfer naar een buitenlandse club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen