Koeman haalt Collen terug bij A-selectie

29 november 2005, 13:23

Pieter Collen maakt voor het eerst sinds lange tijd weer deel uit van de eerste selectie van Feyenoord. De rechtsback speelde dit seizoen zijn wedstrijden in het beloftenelftal van de Rotterdammers en heeft hoofdtrainer Erwin Koeman hierbij weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Collen mag nu minimaal tot het eind van het jaar meetrainen met de A-kern van Feyenoord.

Sinds zijn komst naar Feyenoord, medio 2001, speelde Collen slechts vier wedstrijden in het eerste elftal van de Rotterdammers. De afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor NAC Breda. Nu krijgt de Belg weer de kans om zich in het eerste elftal van de Rotterdammers te spelen. "Je weet nooit hoe het loopt", zei de Belg eerder al in de Feyenoord Krant. "Misschien komen er blessures en krijg ik mijn kans. Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik hier nog niet klaar ben." 

Collen is uiteraard verheugd dat hij nu weer deel uitmaakt van de A-kern van Feyenoord. "Ik ben heel blij dat ik hier weer mee mag trainen", glundert de rechtsachter.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen