Manchester verhuurt Miller aan Leeds

4 november 2005, 16:15

Liam Miller zal tot het eind van dit jaar op huurbasis uitkomen voor Leeds United. De 24-jarige middenvelder komt bij Manchester United weinig aan spelen toe en moet Leeds de komende weken uit de personele problemen helpen. 

De Ierse international kwam in de zomer van 2004 van Celtic naar Old Trafford, maar heeft zijn draai nog niet gevonden bij the Red Devils. Aanvoerder Roy Keane uitte afgelopen week stevige kritiek op zijn landgenoot, die volgens hem te weinig beleving en inzet in zijn spel zou leggen. Sinds zijn komst van Manchester speelde Miller slechts 22 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Bij Leeds komt Miller als geroepen. "We hebben besloten om iemand per direct naar Leeds te halen, omdat we de komende maanden krap in de middenvelders zitten", legt manager Kevin Blackwell op de website van Leeds United. "Een aantal spelers zijn bij een volgende gele kaart geschorst en zonder Miller zouden we dan in de problemen zijn gekomen. Nu hebben we iets meer opties om blessures en schorsingen op te vangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen