Stevens breekt lans voor FC Limburg

23 december 2006, 10:47

Huub Stevens heeft de langslepende discussie over de eventuele oprichting van FC Limburg nieuw leven in geblazen. In het Algemeen Dagblad pleit de trainer van Roda JC, de grootste van de vier Limburgse profclubs, voor een samensmelting van de Limburgse jeugdopleidingen. 

"Zowel Roda als ik hebben eens nagedacht hoe we Limburgse spelers weer in de top krijgen en de provincie een vereniging krijgt die structureel in de subtop staat. Volgens mij is het beste te komen tot één grote club in deze regio. Die kans is er in het verleden ook geweest. Maar het is een goed begin in elk geval de jeugdopleidingen van MVV, Fortuna Sittard en Roda aan elkaar te koppelen", begint Stevens.

Trainer / Coach Huub Stevens

Trainer / Coach Huub Stevens

Aan de emotionele verhalen van supporters, die niets zien in een samenwerking, heeft Stevens geen boodschap. "Elke keer komen de sentimenten weer boven drijven. Maar het zou toch fantastisch zijn als Zuid-Limburg één grote club heeft. VVV, dat niet mee zou fuseren, kan daar ook weer van profiteren. Jongens die het in het zuiden nét niet maken, kunnen het via een tussenstap bij VVV dan wellicht alsnog redden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen