De Mos wil Europa in met Vitesse

20 januari 2007, 13:17

Aad de Mos ziet het helemaal zitten. De trainer verlengde deze week zijn contract bij Vitesse met twee jaar en hoopt de Arnhemse club de komende jaren uit te groeien tot de luis in de pels van de topclubs. "Mijn doel met Vitesse is structureel Europees voetbal te gaan spelen", zegt hij in dagblad De Gelderlander. 

Vitesse en De Mos waren er snel uit, toen beide partijen deze week rond de tafel gingen zitten om te praten over een contractverlenging. "We waren er inderdaad snel uit, omdat ik een goed gevoel heb. Dan hoef je niet lang na te denken. De ambitie is dezelfde. Iedereen zit op de trein. Ik merk het om mij heen. Grote spelers bellen mij dat ze bij ons willen komen spelen, er is ambitie bij iedereen", zegt de oefenmeester.

Aad de Mos

Aad de Mos

Dit seizoen is Vitesse in ieder geval op de goede weg, vindt De Mos. "Wij zitten op schema. We staan negende, een plek die straks recht geeft op de play-offs. Per linie, per individu is er progressie geboekt. We zijn met jonge spelers als Onur Kaya, Anduele Pryor, Lazovic en Pietje Velthuizen als hij zo doorgaat, kapitaal aan het maken voor de club. Dat er een keer een tekort is van 1,6 miljoen, zoals ik in de krant lees, zal onze plannen niet verstoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen