FC Utrecht: vier afwezigen, drie twijfelgevallen

23 januari 2007, 15:53   Bijgewerkt: 23 januari 2007, 16:01

FC Utrecht-trainer Foeke Booy moet voor de bekerwedstrijd tegen RBC Roosendaal flink improviseren. De oefenmeester mist minimaal vier en maximaal zeven spelers tegen de huidige nummer twee van de Jupiler League. Keller, Schut, Braafheid en Van der Gun ontbreken in ieder geval, terwijl achter de namen van Dickoh, Cornelisse en Shew Atjon een vraagteken staat.

De technische staf van FC Utrecht zal pas op het laatste moment, woensdagochtend, beslissen of de drie twijfelgevallen deel uit maken van de selectie. De ploeg zal in ieder geval geen spelers gaan sparen, omdat het het bekertoernooi zeer serieus neemt. "Er is ons alles aan gelegen om woensdag in de sterkste opstelling te spelen", zegt assistent-trainer John van Loen op de website van de Domstedelingen. "Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons. We willen in de volgende ronde komen. Daar moet alles voor wijken."

De thuiswedstrijd tegen RBC Roosendaal lijkt een haalbare opgave voor FC Utrecht, maar de ploeg is gewaarschuwd. Vorig seizoen was het immers ook een ploeg uit de Jupiler League, VVV Venlo, die de Utrechters in de Galgenwaard uit het bekertoernooi kegelde. "Bekerwedstrijden zijn wedstrijden op zich. Zij hebben niets te verliezen. Van de uitschakeling tegen VVV vorig seizoen hebben we wel geleerd dat je geen enkele tegenstander moet onderschatten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen