Groningen verkoopt Florén aan Zweedse kampioen

17 januari 2007, 16:24

Mathias Florén vertrekt definitief bij FC Groningen. De verdediger heeft een driejarig contract getekend bij Elfsborg, de regerend kampioen van Zweden. Florén had bij FC Groningen nog een contract tot het eind van dit seizoen, maar de ploeg van trainer Ron Jans stemde in met een vervroegd vertrek van de linksback. 

"Ik vertrek met pijn in mijn hart. Het was een hele leuke tijd en vanaf de eerste dag heb ik het enorm naar mijn zin gehad. Elfsborg heeft veel moeite gedaan me naar de club te halen en heeft laten zien dat ze me erg graag wilden hebben. Ik moest op een gegeven moment de knoop doorhakken en had niet de garantie dat ik voor twee jaar bij FC Groningen kon blijven. Dus is het Zweden geworden", aldus Florén op de website van de Groningers.

Volgens Florén komt hij bij Elfsborg bij een topclub terecht. "Ze hebben ook net sinds een jaar een prachtig nieuw stadion en het is een club met toekomstperspectief. Ze hebben grote plannen voor de komende jaren. Komende zomer speelt Elfsborg in de tweede voorronde van de Champions League doordat ze afgelopen seizoen kampioen zijn geworden", aldus de linksback, die sinds 2001 in totaal 151 duels speelde voor FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen