Maaskant stapt op vanwege ruzie

Ger
14 januari 2007, 10:57   Bijgewerkt: 14 januari 2007, 11:10

Een ruzie met technisch directeur Rob Meppelink is de reden van het vertrek van Robert Maaskant bij RBC Roosendaal. De oefenmeester maakte afgelopen vrijdag bekend na het seizoen op te stappen bij de Brabantse club. In eerste instantie wilde Maaskant zijn beslissing niet motiveren.

Tot zijn grote woede moest Maaskant afgelopen week vernemen dat de kersverse algemeen directeur Manfred Laros het contract met Meppelink wil verlengen. "Aanvankelijk wilde ik het niet vertellen na een nederlaag, alleen bij winst of gelijkspel. Maar dan zou ik er mee rond blijven lopen. Er is een aantal zaken waar ik als het ware niet mee door de bocht kan. Ik heb er inmiddels met voorzitter Jan Pollemans over gesproken en we zullen er nog verder over praten", laat Maaskant weten.

Pollemans heeft in De Telegraaf teleurgesteld gereageerd op de beslissing van Maaskant. "Het is jammer dat Roberts keuze daarop is gebaseerd. In de voetballerij is het helaas wel eens vaker zo dat ego's belangrijker zijn dan samenwerking. Dat wij op de persconferentie moesten horen dat hij na dit seizoen opstapt, irriteert me mateloos. Dat heb ik niet verdiend. De club heeft veel aan Robert te danken, maar hij moet niet vergeten dat dit andersom óók zo is. Door de telefoon heeft hij inmiddels zijn excuses gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen