Real-voorzitter Calderon biedt excuses aan

17 januari 2007, 08:45

Real Madrid-voorzitter Ramon Calderon heeft zijn excuses aangeboden voor de uitlatingen die hij eerder vandaag deed tijdens een toespraak in de universiteit van Villanueva. Tijdens de toespraak maakte hij de spelers van Real Madrid onder meer uit voor egoïsten en noemde hij de toeschouwers 'theaterbezoekers'. 

"In de selectie heerst ijdelheid en egoïsme. Ze denken allemaal dat ze supersterren zijn. Spelers van Real Madrid hoeven nooit voor iets te betalen. Jullie studenten hebben een opleiding en opvoeding, iets dat de spelers in zijn algemeenheid niet bezitten", riep Calderon de studenten toe. Over de fans van zijn club riep de preses het volgende: "het Bernabeu is een stadion waar mensen denken dat ze in het theater zitten. De mensen steunen de ploeg niet. Niet zoals in Italië en Engeland."

Nadat dit geluidsfragment uitgezonden werd op een nationale radiozender, begreep Calderon dat hij zichzelf in de nesten gewerkt had. Via Real Madrid TV probeert hij de schade direct enigszins te herstellen. "Het eerste dat ik wil doen is vergiffenis vragen aan iedereen die ik zou kunnen hebben beledigd. Duizend maal pardon. Het was een privé-aangelegenheid dat ik op een universiteit heb gesproken over de complexiteit van deze club. Alles wat ik heb gedaan sinds ik werk voor Real Madrid is in het belang van het welzijn van de organisatie geweest. En ik zal de aanhang en onze spelers altijd ten koste van alles blijven verdedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen