Streuer verwacht snel duidelijkheid over Stojkovic

5 januari 2007, 00:16

Vitesse heeft goede hoop dat Vladimir Stojkovic, de beoogde nieuwe doelman, zich al volgende week kan melden in Arnhem. De doelman staat momenteel nog onder contract bij FC Nantes, maar is overbodig geworden door de komst van Fabien Barthez. Vitesse wil de Serviër het liefst eerst voor een half seizoen huren, met de optie om hem vervolgens te kopen.

{image[249746][right-half][]}"Het is nog moeilijk te zeggen of het gaat lukken, want degene die het beslist bij Nantes is nog met vakantie", zegt technisch directeur Jan Streuer tegenover Omroep Gelderland. "Ik verwacht eind deze week meer duidelijkheid. Mogelijk kan hij, als het rond komt, ook al mee op trainingskamp naar Turkije."

"Vladimir is een uitstekende keeper", gaat Streuer verder. "Hij heeft Jevric eruit gespeeld bij de nationale ploeg van Servië. Dan moet je wel iets in je mars hebben. Hij is groot en sterk, maar met zijn 23 jaar nog niet zo ervaren." 

Aanvankelijk leek Hertha BSC de beste papieren hebben om de doelman in te lijven, maar de Duitse club lijkt inmiddels te zijn afgehaakt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen