Boca wil Riquelme definitief overnemen

27 februari 2007, 14:25   Bijgewerkt: 27 februari 2007, 14:33

Als het aan Boca Juniors ligt, keert Juan Roman Riquelme aan het van dit seizoen niet terug naar Spanje. De middenvelder staat nog altijd onder contract bij Villareal, maar wordt door Boca voor een half jaar gehuurd. De Argentijnse vedette raakte bij El Submarino Amarillo op een zijspoor, doordat trainer Manuel Pellegrini nauwelijks meer een beroep op hem deed.

Boca-voorzitter denkt daarom aan een definitieve overgang van Riquelme naar Boca. "Het zou mij pijn doen als we hem na dit seizoen weer zien vertrekken", stelt vice-voorzitter Pedro Pompilio. De flamboyante technicus zou zich bij de formatie van coach Miguel Angel Russo als herboren voelen. 

Coach Louis van Gaal wist geen raad met de vedette. Opgezadeld met defensieve taken en spelpatronen kwam de toen 24-jarige Romy niet toe aan zijn spel. Riquelme vertrok via de achterdeur naar de Spaanse middenmoter Villareal waar hij, onder andere door de aanwezigheid van vele Argentijnen, weer zou opleven. 

Inmiddels lijkt Riquelmes sprookje bij Villareal als een nachtkaars uit te gaan. De middenvelder, met als handelsmerk de steekpass, lijkt niet meer welkom bij de club bij wie hij vele successen heeft beleefd. Juan Roman Riquelme zou zelf ook oren hebben naar een definiteve terugkeer naar de club waar hij zijn carrière begon.

Bron: Novum

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen