Boze Peersman: "De beste speelt niet altijd"

10 februari 2007, 16:20

De rol van Tristan Peersman bij Willem II is, tot zijn eigen verbazing, uitgespeeld. De Belg begon het seizoen als eerste doelman, maar is nu derde keus achter Björn Sengier en Maikel Aerts. Waarom dat zo is, weet Peersman niet. "Als het om sportieve redenen zou zijn, dan kon ik het aanvaarden. Dit doet gewoon pijn."

"De trainer heeft gezegd dat ik geen Willem II-hart heb. Dat doet veel pijn. Ik had nog een contract voor een halfjaar bij Anderlecht toen de club bij me aanklopte. Omdat Moens geblesseerd was, had Willem II dringend een vervanger nodig. Ik heb ervoor gekozen om de club te helpen en liet geld vallen bij Anderlecht. Dan is het raar dat een trainer zoiets roept", zegt Peersman in het Brabants Dagblad

De hele situatie zit Peersman in ieder geval behoorlijk dwars. "Soms heb ik genoeg van het wereldje. Als je als kind gaat voetballen, denk je dat de beste altijd mag spelen. In de moderne voetbalwereld is dat niet zo. Het contact met de trainer is van doorslaggevend belang. Dat heeft me enorm verrast", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen