Crisisberaad bij Vitesse

Ger
5 maart 2007, 14:43   Bijgewerkt: 5 maart 2007, 15:14

Vitesse kent zware tijden in de Eredivisie. De Arnhemse club hield na de 2-3 nederlaag zaterdag tegen degradatiekandidaat Excelsior crisisberaad omdat de race om Europees voetbal verloren dreigt te gaan. De kleedkamerdeur bleef lang gesloten, zo meldt dagblad De Gelderlander

Debutant Vladimir Stojkovic, ten faveure van talent Piet Velthuizen in het doel gestald, verdedigde zijn matige optreden: "De mensen moeten beseffen dat ik twee maanden niet heb gespeeld op het hoogste niveau. Als ik meer wedstrijden in actie kom, dan houd ik ballen tegen die er vandaag in gingen. Maar dat is nu niet belangrijk. Nu telt alleen dat we hebben verloren."

Alsof dat niet genoeg was raakten er ook nog enkele selectiespelers hardhandig in aanraking met de eigen fans. Fred Benson en Giovany Espinoza waren betrokken bij een vechtpartij in spelershome Monnikenhuize. Benson sloeg daar een ruit in nadat Vitesse-supporters hem uitjoelden. De Arnhemse leiding meldt nu in een officieel statement op haar website dat ze de incidenten ten zeerste betreurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen